Outlet Boxspring en bedden

Outlet boxsprings

 

Informatie

Ook je nieuwe Boxspring kan je in de outlet vinden, vaak zijn dit showroommodellen of partijen boxsprings van faillisementen Je vindt hier alle soorten en merken boxsprings van van alle merken zoals: Pulmann, Auping, Nordic, Tempur, Eastborn, Hastens, Ikea (Sultan boxsprings), Jensen, Karlsson, Swiss Sense, Velda en veel meer. Er zijn verschillende fabrikanten op de markt die boxsprings maken. Natuurlijk zegt een merk niet alles over de kwaliteit van een boxspring, maar als meerdere mensen een merk boxspring gebruiken dan kan dat wel een indicatie van de kwaliteit geven.

Meer outlet

otlet bankstellen

Outlet Boxspring

Matras direct

Outlet aanbiedingen zijn artikelen die nog verder zijn afgeprijsd dan de nal hele lage prijzen van Matras direct. Het gaat om artikelen die zijn opgekocht uit faillissementen, een afwijkende maat hebben of als showmodel hebben gedient.Hierdoor heb je een korting van 70%.

Luxe bedden

Goedkope Boxsprings
Binnen het aanbod van onze boxspring outlet vindt u de meest uiteenlopende modellen, kleuren en maten boxsprings. De bedden van onze boxspring outlet zijn gegarandeerd het goedkoopst. Wanneer u ergens anders dezelfde boxspring als het exemplaar uit onze boxspring outlet vindt tegen een lagere prijs, vernemen wij dit graag. Wij zullen u dan alsnog een NOG scherpere prijs aanbieden.

Netto bed Outlet

Op deze pagina vind u onze outlet boxsprings en bedden. Deze bedden zijn om diverse redenen sterk afgeprijsd. Let op dit zijn eenmalige aanbiedingen, Op=Op!

Ela wonen

Boxspring met kortingen tot 80%, steeds weer wisselende aanbiedingen in bedden en boxsprings.

Fabrieksboxsprings

Altijd met 70% korting. Gratis levering, 5 jaar garantie, en gratis montage. Diverse merken en moddelen.

 

outlet hoekbanken

Outlet boxspring winkels

Boxspring-outlet

Een zeer groot assortiment boxsprings en matrassen.
Alle type boxsprings tegen zeer hoge kortingen van wel 70%.
Merken zoals Narvik, bonell, en veel meer.

IBOXZ online

Biedt degelijke complete boxspringbedden aan tegen concurerende prijzen.
Zowel de boxsprings als ook de gecombineerde matrassen worden in Nederland, gedeeltelijk in eigen beheer gefabriceerd, of uitbesteed, waardoor een constante kwaliteit gewaarborgd is.
Deze hoogwaardige produkten worden met grote aantallen gefabriceerd / ingekocht, daardoor kunnen ze zonder lange levertijden en voor scherpe prijzen aanbieden.

Beddenreus

Steeds weer interessante aanbiedingen in boxsprings van diverse merken met wel 70% korting. Lekker slapen voor weinig geld.

Boxspring

Prachtige uitverkoop boxsprings van de beste merken. Nu 50% korting. Ook in de webshop te bestellen alle typen boxsprings en matrassen.

Slaapboulvard Kwakernaat

Heeft altijd de nieuwste modellen boxsprings van topmerken. Om die aan u te kunnen tonen, moeten oudere showroommodellen plaats maken voor de allernieuwste. Tijdens de opruiming heeft u de kans om voordelig showroommodellen en modellen die niet meer terugkomen in de collectie te kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Sleep4less

Boxsprings met wel 70% korting. Hier kan u proefslapen. Veel merken en soorten boxsprings. altijd 3 maanden slaapgarantie.

Beterbed outlet

Doordat Beter Bed inspeelt op trends en ontwikkelingen wisselt de collectie continu. Om de collectiewisseling vlekkeloos te laten verlopen, kunt u regelmatig profiteren van zeer aantrekkelijk geprijsde uitverkoop- en showroommodellen.

 

outlet zitmeubelen

Tips outlet boxspring

Wat is een boxspring

De meest populaire bedvorm is een boxspring. Je ziet dan ook dat elke bedden winkel een groot assortiment aan boxsprings aanbiedt. Het is een comfortabele, verende en ventilerende bedvorm. Een boxspring bestaat altijd uit een combinatie van onderdelen; Matras: deze is gevuld met veren en open ruimte. Topmatras: extra matras wat op het dikkere matras komt te liggen. Dit zorgt voor een extra comfortabel gevoel tijdens het slapen.
Boxspring-onderstel: het onderstel wat het matras en topmatras ondersteund. Deze bestaat uit een beklede bak van hout of metaal. In deze bak zit een mentale frame met daar aangekoppeld poten. Daarnaast bevat de bak bonellveren.

Tips Aanschaf boxspring

Het kopen van een boxspring is geen eenvoudig proces. Om een boxspring te kopen is het van belang dat je uit hebt gezocht welke boxspring het beste geschikt is voor je lichaam. Verder is het van belang dat je een budget hebt bepaald en dat je de mogelijke boxsprings hebt getest. In de laatste fase van het aankoopproces van een boxspring ga je ook daadwerkelijk de boxspring kopen. Maar alvorens je deze daadwerkelijk aanschaft doe eerst een uitbundige test of je wel comfortabel ligt. Want jij of je partner kunnen ook 2 verschillende matrassen nodig hebben.